Pelukisgila

By: Mohd Amirul Adha Mohd Noor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Jul-2009 07:27 Email | Share | | Bookmark
New Order




hello all..im back for few updates!
Photo taken at Putrajaya with Nikon D80 and two set of Sb-600.


Monday, 22-Jun-2009 03:14 Email | Share | | Bookmark
COME COME COME!



saya telah membuka weblog gambar wedding baru.silalah lawat di :

Wedlyweds.wordpress.com

1)maaf kerana lama sangat tak update pelukisgila.fotopages ni memandangkan jadual harian saya sangat2 lah ketat semenjak bergelar penjawat awam ni (ecehhh).
2)sebenarnya dalam dalam tgh sibuk neh memang ade still wat shoot,tapi kerana kat rumah baru aku ni takde internet lagi so susah nak update
3)kat office memang haram lah...semenye webwasher pegang.cet!
4)so tunggu skit aje lagi ok fellas,i will update it.promise


regard,
pelukistakdeinternet


Monday, 23-Feb-2009 12:42 Email | Share | | Bookmark
2006 memorial

 
ni adalah gambar2 yang diambil oleh saya pada tahun 2006.so enjoy




Saturday, 14-Feb-2009 12:46 Email | Share | | Bookmark
hallo fellow! XD

dah lame rasanye saya x update fotopages saya neh..sori ya...ni adalah disebabkan saya byk menguruskan hal peribadi dan hal2 lain tu la sampai xde masa nak update.gambar ade tapi masa xde..insyallah i will comeback in any moment...fuh~

ape yg saya nak share dalam entry kali ni adalah tentang photo saya yang terpilih untuk cover depan novel(softcover) cinta spain!! ceritanya bermula apabila si editor/author dari barcelona ni dalam pencarian gamba utk cover novelnya bertajuk "El corrector".so dalam beribu ribu entry yg orang submitted(all around the world) saya dari Malaysia ni terpilih disebabkan value dan ciri2 gambar saya ni menepati ciri2 yang si author ni nak.

so nego by nego,time by time finally this novel released berpuluh2 ribu di Spain.dan yang membanggakan saya covernye adalah gambar yang diambil oleh saya.yeahuu!!

menurut kata si author,dia akan memilih lagi beberapa keping lagi gamba saya utk dijadikan next novel dan beberapa postcard.harap2~


ni adalah copy novel yang dihantar ke saya all the way from barca!

ni gambar asal saya yang dipetik dari shuttercolour.deviantart.com


Saturday, 20-Dec-2008 20:44 Email | Share | | Bookmark
The Modern Life : Mj Rangers






taken at PhotographyPlanet Studio,Kuantan.
Mj Rangers Modern Life Shoot Out!!

more view at http://photographyplanet.wordpress.com


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net